نسخه چاپی

سایت تحلیلی و اطلاع رسانی مفید نیوز
۵ واقعیت تکان دهنده از بحران بدهی دانشجویان آمریکایی


تاریخ: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۱

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری تینک پراگرس، روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی به بررسی اوضاع بدهی دانشجویان آمریکایی پرداخته است. نیویورک تایمز در این گزارش به 5 واقعیت تکان دهنده اشاره کرده است:

1- تعداد دانشجویانی که برای دریافت مدرک کارشناسی زیر بار بدهی می‌روند از 45 درصد در سال 93 میلادی به 94 درصد در حال حاضر رسیده است.

2- هم اکنون بیش از یک هزار میلیارد دلار بدهی پرداخت نشده وام‌های دانشجویی در آمریکا وجود دارد.

3- طی 10 سال گذشته شهریه دانشگاه‌های دولتی 72 درصد افزایش یافته است.

4- ایالت اوهایو در اواخر دهه 70 میلادی 17 درصد از بودجه خود را صرف تحصیلات عالی و 4 درصد آن را صرف زندان‌ها می‌کرد. اما امروز این میزان به 11 درصد برای تحصیلات عالی و 8 درصد برای زندان‌ها تبدیل شده است.

5- بودجه‌های ملی، دولتی و محلی صرف شده سال جاری برای تحصیلات عالی به پایین ترین میزان در 25 سال اخیر رسیده است.

لازم به ذکر است بحران بدهی های دانشجویان آمریکایی که هنگام فراغت از تحصیل ده ها هزار دلار بدهکارند، اما نمی توانند شغلی برای خود پیدا کنند، همچنان در حال وخیم تر شدن است. قانون مربوط به این وام ها آنچنان است که به محض خارج شدن دانشجویان از دانشگاه، اعم از ترک تحصیل یا فراغت از تحصیل، دانشجویان باید بازپرداخت اقساط این وام ها را آغاز کنند. حال اگر فارغ التحصیلان بتوانند بلافاصله پس از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه، شغلی مناسب و پردرآمد در رشته خود پیدا کنند، به احتمال زیاد قادر خواهند بود این وام ها را بازپرداخت کنند.

این در حالی است که بحران بازار کار آمریکا و نرخ بیکاری بالا و مزمن در این کشور باعث شده است تا بسیاری از فارغ التحصیلان آمریکایی با وجود در دست داشتن مدرک دانشگاهی معتبر، قادر به پیدا کردن شغل برای خود نباشند و زیر بار این قرض ها کمر خم کنند.

http://mofidnews.com/index.php?page=desc.php&id=8456&tab=rooz