نسخه چاپی

سایت تحلیلی و اطلاع رسانی مفید نیوز
حداد عادل: اصولگرايان در مسيري حركت نمي كنند كه به تقويت فتنه ختم شود


تاریخ: ۶ بهمن ۱۳۹۰

رئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه اختلاف نظر بين جبهه متحد اصولگرايي و پايداري جدي نيست گفت: اصولگرايان در مسيري حركت نمي كنند كه به تقويت فتنه ختم شود.
به گزارش کیهان، «غلامعلي حدادعادل» كه روز سه شنبه به منظور شركت در گردهمايي جبهه متحد اصولگرايان به همدان سفر كرده است، در جمع خبرنگاران تاكيد كرد: به علت پافشاري اعضاي جبهه پايداري بر ايده و نظرات خود، اتحاد كامل بين اين دو جبهه شكل نگرفت با اين وجود نامزدهاي اصولگرايان در مسيري حركت نمي كنند كه به تقويت فتنه ختم شود.
وي اظهار داشت: اختلاف نظر بين جبهه متحد اصولگرايي و جبهه پايداري به حدي نيست كه مانع اتحاد آن ها شود.
رئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي همچنين درباره معرفي كانديداها گفت: تاكنون مشكلي در استان ها براي معرفي كانديداها به وجود نيامده و اعضاي جبهه متحد در استان ها در حال بررسي نامزدهاي مورد اعتماد و اصلح هستند.
به گزارش خبرنگار كيهان، حداد عادل افزود: چنانچه هيات هاي استاني در مواردي به علت اختلاف نظر به نتيجه نرسند، موضوع به تهران گزارش مي شود و هيات داوري كه در شوراي مركزي جبهه متحد اصولگرايان تعيين شده موظف به بررسي اختلاف نظرها است.
اين چهره اصولگراي مجلس هشتم اضافه كرد: با وجود وحدت در بين اعضاي جبهه متحد اصولگرايي، بن بستي در معرفي نماينده هاي مورد نظر جبهه متحد وجود ندارد.
مجلس بعدي اصولگراست
اما با نسبت هاي متفاوت
علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي درباره پيش بيني خود از آرايش سياسي مجلس نهم، آن را وابسته به پارامترهاي مختلفي خواند و توضيح داد: افرادي كه از فيلترهاي نظام رد مي شوند، ميزان حضور مردم و نسبت هاي آنها بر نتيجه انتخابات موثر است؛ با اين حال اگر جريان انتخابات مجلس به طور متعارف پيش برود، تركيب مجلس بعدي اصولگرا خواهد بود و شايد نسبت هاي آن كمي متفاوت باشد.
وي افزود: طيف اصولگرايان شاخه هاي متعددي دارد كه در صورت اظهارنظر و شفاف تر شدن موضع گروه هاي مختلف شان در آينده، رقابت هاي پنهان ميان آنها آشكارتر خواهد شد؛ كما اينكه اكنون نيز برخي از اين دسته بندي ها صورت گرفته است.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با تاكيد بر اهميت انتخابات مجلس به عنوان اولين انتخابات پيش رو بعد از انتخابات سال 88 تصريح كرد: مردم در ميدان انتخابات با حضور خود سرنوشتشان را رقم مي زنند، بنابراين بايد در اينجا از حق خود به درستي استفاده كرد.
وي برخي اعتراضات نسبت به نتيجه انتخابات سال 88 و احتمال تاثير آن بر كاهش حضور مردم در انتخابات آينده را چنين تحليل كرد: انتخابات ميدان احقاق حق است و حضور چشمگير و فعال مردم در آن موجب مي شود آنها شرايط را از نظر آباداني، اقتصادي و حقوق سياسي و فرهنگي مطابق نظر خود رقم بزنند.
رئيس مجلس هشتم تصريح كرد: انتخابات محلي براي قهر نيست؛ مانند اين است كه فردي در زندگي شخصي از جايي ناراحتي داشته باشد و از ساير حقوق خود بگذرد.
لاريجاني درباره ميزان مشاركت مردم گفت: ميزان حضور مردم بستگي به چگونگي رفتار مراجع نظارتي، راديو و تلويزيون، رسانه هاي مختلف و تشويق مراجع فكري دارد زيرا انتخابات يك موضوع تك عاملي نيست و عوامل و مولفه هاي مختلف در آن تاثيرگذار هستند. وي در ادامه افزود: اگر عوامل موثر بر انتخابات در يك راستا عمل كنند، مردم متوجه اهميت شركت در انتخابات و ميدان احقاق حق بودن آن خواهند شد و ان شاءالله حضور بسيار خوب و بالايي خواهند داشت.

http://mofidnews.com/index.php?page=desc.php&id=7399&tab=rooz