نسخه چاپی

سایت تحلیلی و اطلاع رسانی مفید نیوز
حجت الاسلام قرائتی: زیباسازی مساجد مطابق اصول قرآن و نهج البلاغه باشد


تاریخ: ۱ مرداد ۱۳۹۰

رییس ستاد اقامه نماز کشور در دوره آموزشی فرهنگی ویژه مدیران مسؤول کانون های مساجد اظهار داشت: اصل زیبا سازی مساجد باید بر مبنای نظافت، بوی خوش و محکم بودن بنای مساجد باشد.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز کشور، در نخستین روز از چهارمین دوره آموزشی فرهنگی ویژه مدیران مسؤول کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، که صبح امروز در مرکز تربیت معلم مشهد برگزار شد به تبیین سه مبحث امور مساجد، اسرار نماز، و اهمیت قرآن و جلسات تفسیر به مناسبت نزدیکی ماه مبارک رمضان پرداخت.

وی با توجه به موضوع و اهمیت مساجد گفت: در قرآن کریم آمده است «بسیاری از اهل کتاب دوست دارند شما را از دین تان برگردانند»، از این رو بهترین راه مبارزه با تهاجم فرهنگی غرب برپا داشتن نماز است، هر چند امروز مساجد مشکلات مختلفی دارند ولی باید با برخورد صحیح جوانان و نوجوانان را به سوی آن جذب کرد.

رییس ستاد اقامه نماز کشور همچنین در مورد مشکلات مساجد با هیأت امنا بیان کرد: مسجدی ها بهتر است سعی کنند تا با هیأت امنای مساجد همکاری کنند و به جای برکناری آن ها در کنار آن ها باشند و با پیشنهادات سازنده خود آنها را در امور مسجد کمک کنند.

وی سپس به تشریح زیبا سازی مساجد پرداخت و عنوان کرد: زیباسازی مساجد باید طبق اصول قرآن و نهج البلاغه باشد، اصل زیبا سازی مساجد باید بر مبنای نظافت، بوی خوش و محکم بودن بنای مساجد باشد.

حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در پاسخ به سوال یکی از حاضران در جلسه پیرامون چگونگی تدریس برای جوانان و نوجوانان گفت: تدریس باید در سطح فهم مخاطب باشد، از این رو مدرسان و استادان باید سعی کنند به جای کتاب های تفریحی، اولویت مطالعه را در کتاب های پر محتوا از نویسندگان با تجربه قرار دهند.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش ابراز داشت: آمار کسانی که با برخورد خوش مسلمان شده اند بیشتر از کسانی است که با استدلال مسلمان شده اند، لذا استادان باید تلاش کنند که اگر سؤال یا مطلبی را ارائه می دهند، واجب، مستحب و یا مسائل مورد نیاز فرد یا جامعه باشد. برگزاری کلاس ها برای نوجوانان می تواند باعث جذب آن ها به مساجد شود.

وی در ادامه با انتقاد از بعضی مسابقات فرهنگی کانون های فرهنگی مساجد، بیان کرد: باید در مسابقات به اصل و محتوا قرآن و احادیث اشاره داشت و از طرح سؤالاتی همانند فلان حدیث از امام حسن (ع) است یا امام حسین (ع) پرهیز نمود.

گفتنی است، این جلسه با حضور حدود 800 نفر از مدیران و مسؤولان کانون های فرهنگی مساجد کشور برگزار شد و در آن برخی از مشکلات مساجد مانند توقع بالای روحانیان، مشکلات هیأت امنای مساجد، عدم توجه به زیبایی مساجد و کم توجهی مسؤولان به مساجد روستا ها مطرح شد.

http://mofidnews.com/index.php?page=desc.php&id=5459&tab=rooz