نسخه چاپی

سایت تحلیلی و اطلاع رسانی مفید نیوز
بازی جنگ جهانی سوم هم وارد بازار شد +تصاویر


تاریخ: ۸ ارديبهشت ۱۳۹۰

سازمان ملل اعلام می کند که کنترل کلیه ذخایر نفتی جهان باید در اختیارش قرار گیرد اما کشورهای عضو اپیک مخالفت کرده و اعلام جهاد می کنند.

به گزارش مفیدنیوز به نقل از مشرق، «جنگ جهانی 3: طلای سیاه»‌ یک بازی راهبردی است که در آن شما می‌توانید رهبری ارتش و نیروهای یکی از سه کشور آمریکا، روسیه و عراق را در دست گرفته و با نیروهای دو کشور دیگر وارد جنگ شوید.

ماجرای این بازی بدین صورت است که در سال 2001 با اتمام ذخایر نفتی جهان، مجمع عمومی سازمان ملل بیانیه‌ای صادر می‌کند مبنی بر این که کنترل کلیه ذخایر نفتی جهان باید صرفاً در اختیار سازمان ملل قرار گیرد تا این سازمان بتواند این ذخایر را در جهت منافع بشر به کار برد. با این حال، کشورهای عضو اوپک با این بیانیه مخالفت کرده و اعلام «جهاد» می‌کنند. در همین راستا، طی یک حمله تروریستی به آمریکا،‌ یک نزاع و جنگ جهانی عظیم روی می‌دهد.

 


این بازی حول محور مالکیت منابع نفتی جهان می‌چرخد. در واقع، در این بازی میزان نفت استخراجی در قلمروی بازی‌بازها وضعیت مالی نیروهای نظامی، هزینه واحدها و مهمات آنان را تعیین می‌کند. هر یک از طرف‌های درگیر (آمریکا، روسیه، عراق) دارای واحدهای خاصی مانند سلاح‌های شیمیایی، تکاورهای انتحاری، و فناوری نهان‌کاری هستند که نیازمند استراتژی‌های خاصی نیز می‌باشند.

 


تاکتیک‌های تهاجمی موجود در این بازی را می‌توان بدین گونه طبقه‌بندی کرد: ادوات ضدهوایی، ضدگلوله، تخریبی، شیمیایی، کشتار جمعی، و الکترونیک که امکان شناسایی نقاط ضعف نیروهای دفاعی دشمن را می‌دهد. همچنین نیروهایی که خودروها را هدایت می‌کنند می‌توانند با به دست آوردن تجربه و امتیاز بر قدرت خود بیفزایند. این بازی را می‌توان به صورت یک‌نفره یا چندنفره و به صورت آنلاین بازی کرد.

از جمله نکات قابل توجه در این بازی این است که در آن به بازی‌باز این گونه القا می‌شود که کشورهای عضو اوپک که اعضای آن اکثراً کشورهای عربی و مسلمان هستند، برپاکننده جنگ و خون‌ریزی می‌باشند. مسئله بعدی استفاده از واژه «جهاد»‌ است. سال‌هاست که آمریکا و کشورهای غربی این واژه را آن گونه که خود می‌خواهند تعریف و تحریف می‌کنند تا بتوانند این واژه را در اذهان عمومی جهان معادل با «کشتار و خون‌ریزی عظیم» جا بیندازند،‌ که صد البته مسبب اصلی آن کسانی جز مسلمانان نیستند!

 


نکته دیگر این که این بازی دقیقاً قبل حادثه 2001 و انفجار برج‌های دوقلوی آمریکا رخ داده است که این خود نیز جای سوال دارد. البته، سازندگان این بازی در وب‌گاه خود مدعی شده‌اند که «این بازی الهام‌یافته از حملات واقعی به مرکز تجارت جهانی نمی‌باشد،‌ بلکه درست پیش از انجام این حملات ساخته شده است. در واقع، این جنگ علیه تروریست چیزی جز بهانه‌ای برای انگیزه واقعی پشت این فاجعه نیست: به دست گرفتن کنترل ذخایر جهانی به سرعت رو به نزول طلای سیاه». به عبارتی، سازندگان آن خواسته‌اند این چنین اظهار دارند که آنها چنین حملات تروریستی‌ای را، آن هم از سوی کشورهای خاورمیانه و عراق، به نوعی پیش‌بینی کرده‌اند.

مسئله دیگر ساخت این بازی توسط یک شرکت لهستانی به نام «ریالتی پامپ» است. چنانچه بر همگان آشکار است یکی از نمادهای صهیونیست‌ها و فراماسون‌ها «چشم جهان‌بین»‌ است که در واقع لوگوی این شرکت لهستانی نیز چیزی جز این نیست.

 


شرکت ریالتی پامپ همچنین در ساخت بازی «دو جهان» مشارکت دارد که برای کنسول‌های PS3، Xbox 360، و رایانه‌های خانگی ساخته است. در گزارشات بعدی به تجزیه و تحلیل این بازی نیز می‌پردازیم.

http://mofidnews.com/index.php?page=desc.php&id=4080&tab=rooz