نسخه چاپی

سایت تحلیلی و اطلاع رسانی مفید نیوز
عراقي ها فقط بي اعتنايي نكردند بلكه به دهان «گيتس» هم زدند


تاریخ: ۳۰ فروردين ۱۳۹۰

دولت عراق در حالي به پادگان مخالفان ايران در شمال بغداد حمله كرد كه يك روز قبل از آن وزير دفاع آمريكا درباره نفوذ ايران به نوري مالكي نخست وزير هشدار داده بود. اين حمله نشانه بدي از نفوذ ايران است.
به گزارش کیهان، اين تحليل را روزنامه بوستون گلوب منتشر كرده است. روزنامه آمريكايي گزارش مي دهد: آمريكا آماده است اكثر نيروهاي نظامي خود را تا پايان سال از عراق خارج كند، همزمان نفوذ ايران در اين كشور باعث تشديد نگراني ها شده است. حالا حمله نيروهاي امنيتي عراقي به نيروهاي سازمان مجاهدين [منافقين] كه در عراق حضور دارند هشداري است براي آمريكا تا در مورد نخست وزير عراق، نوري المالكي، و خدمات او به حكومت ايران تجديدنظر كند.
بوستون گلوب اذعان مي كند: مجاهدين خلق [منافقين] سابقه اي مخدوش دارند. آنها با جمهوري اسلامي و با آيت الله خميني مخالفت كردند. در اوايل سالهاي دهه هشتاد در جريان جنگ ايران و عراق، صدام حسين در حدود هزار نفر از اعضاي اين گروه را پناه داد و آنان را در كمپ اشرف در نزديكي مرز ايران مستقر كرد. از آنجا بود كه آنها به عمليات تروريستي عليه مديران جمهوري اسلامي دست زدند و به محل هاي تجمع هواداران حكومت بمب انداختند. آنها متهم به دادن اطلاعات در خصوص برنامه هاي اتمي ايران به نيروهاي اطلاعاتي آمريكا هستند. در عين حال برخي از مخالفين عراقي هم آنها را متهم به همكاري با صدام حسين در قتل عام كردهاي عراق كرده اند.
اين روزنامه همچنين به سفر رابرت گيتس به عراق پرداخت و نوشت: درست يك روز قبل از حمله به پادگان اشرف وزير دفاع آمريكا وارد بغداد شده بود و در جريان ملاقاتش با مالكي به او در مورد نفوذ خطرناك ايران در منطقه هشدار داده بود. براي نشان دادن نفوذ ايران همين كافي است كه وزير امور خارجه ايران يك روز بعد از اين حمله با افتخار گفت «ما از اين اقدام دولت عراق ممنون هستيم.» آمريكا بايد فورا اقدام كند و سه هزار عضو باقي مانده سازمان در اشرف را از آنجا خارج بكند. براي شروع به چنين اقدامي دولت آمريكا بايد اين گروه را از فهرست گروههاي تروريستي بيرون بياورد.
    
  

http://mofidnews.com/index.php?page=desc.php&id=3939&tab=rooz