نسخه چاپی

سایت تحلیلی و اطلاع رسانی مفید نیوز
تکرار یک حرکت نمادین
ايمان اسدي


حرکت نمادین و درخشان اعزام کاروان های کمک رسانی به مردم مظلوم غزه که با ارسال کشتی مرمره آبی از سواحل ترکیه به سمت نوار غزه آغاز شده است؛ امروز و در اولین سالگرد حمله به کشتی مرمره در قالبی دیگر آن هم از سواحل اروپا در حال تکرار است.

 پس از آنکه در 31 مه 2010 رژیم صهیونیستی در اقدامی وحشیانه در آب های بین المللی مدیترانه کاروان آزادی غزه که حامل کمک های بشردوستانه برای مردم مظلوم غزه بود را مورد هدف قرار داد وتعدادی از آنها را به شهادت رساند، ولی امر مسلمین جهان در پیامی خواستار ادامه یافتن این حرکت نمادین در ده ها شکل و شیوه دیگر شدند.

بلافاصله پس از این حرکت کاروان های مختلفی از نقاط مختلف دنیا در قالب کاروان های متعدد از جمله کاروان راشل کوری، مریم و ... عازم نوار غزه شدند و برخی از آنها موفق به حضور در غزه شدند و برخی ناکام ماندند، تا اینکه اولین کاروان آسیایی همبستگی با مردم مظلوم غزه و شکست حصر غزه با مشارکت 15 کشور آسیایی عازم نوار غزه شد و علیرغم کارشکنی های فراوان نامبارک مصری موفق شد برخی از کمک های بشردوستانه خود را به دست مردم مظلوم غزه برساند.

اما این پایان ماجرا نبود و پس از راه افتادن موج عظیم بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا که روز به روز عرصه را بر اسرائیل تنگ تر می نمود و پس از بازگشایی گذرگاه رفح از سوی دولت انتقالی حاکم در مصر و شکست حصر غزه کاروانی متشکل از فعالان حقوق بشری از کشورهای مختلف جهان برای اعزام به غزه اعلام آمادگی کردند.

رژیم صهیونیستی که پس از سقوط رژیم مبارک در مصر و از دست دادن متحد استراتژیک خود به شدت موقعیت خود را در معرض خطر می دید، پس از توافق فتح و حماس، بازگشایی گذرگاه رفح، تظاهرات سراسری در مرزهای اسرائیل در یوم النکبه و وقایع جولان در یوم النکسه که همه ی آنها به برکت خیزش های اسلامی در حال وقوع در منظقه انجام گرفته بود به دنبال یک راه حل برای خروج از این مخمصه می گشت که با یک بحران دیگر روبرو شد و آن هم کاروان آزادی 2 با هدف شکست محاصره غزه و نجات مردم مظلوم غزه می باشد.

کاروان آزادی 2 که متشکل از 15 کشتی، 22 سازمان و 1500 فعال حامی فلسطین می باشد قرار است از بنادر مختلف یونان راهی غزه شوند و روز به روز بر شمار این فعالان حقوق بشری افزوده می شود، اما در میان این همه حمایت های افکار عمومی جهانی از این حرکت، بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد از تمامی کشورها خواسته است تا مانع از اعزام کاروان های امدادرسانی موسوم به کاروان آزادی به نوار غزه شوند، که بلافاصله دفتر اروپایی کاروان شکست حصر غزه طی بیانیه ای اظهارات آقای دبیر کل را مورد انتقاد قرار داده و اقدام او را مخالف با حقوق بشر دانسته است.

رژیم صهیونیستی که این روزها در سراشیبی سقوط قرار دارد پس از برگزاری جلسه ای فوق العاده اعلام کرد به هیچ وجه اجازه نخواهد داد کاروان آزادی محاصره نوار غزه را بشکند و رادیوی رژیم صهیونیستی از آمادگی نیروی دریایی این رژیم برای مواجهه با اعزام کشتی کمک رسانی آزادی 2 خبر داد.

آویگدور لیبرمن وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی شرکت کنندگان در این کاروان را تروریست هایی خواند که به دنبال خونریزی هستند، این تعبیر او درست شبیه آن چیزی بود که سال قبل در قبال کشتی مرمره مطرح کردند و آنها را به دروغ مسلح خواندند.

اما با وجود این همه تهدیدات رژیم صهیونیستی، فعالان کاروان آزادی 2 مصمم تر از گذشته آماده حرکت به سمت نوار غزه هستند و از پایس یونان بابت کارشکنی ها و خرابکاری هایی که به صورت هماهنگ شده برای مانع تراشی در مسیر حرکت این کاروان صورت می گیرد خواستار کمک و تامین امنیت شده اند تا بتواند هرچه سریعتر به یاری مردم مظلوم غزه بشتابند، هرچند که برخی مطبوعات از احتمال به تعویق افتادن سفر این کاروان به دلیل انجام نشدن برخی ترتیبات قانونی و گمرکی در بندر "کرسیکا"ی یونان تا هفته آینده خبر دادند.

http://mofidnews.com/index.php?page=desc.php&id=368&tab=didgah