نسخه چاپی

سایت تحلیلی و اطلاع رسانی مفید نیوز
میر حسین موسوی در سوریه
سخن دل


در تحولات و اتفاقات اخیر منطقه یکی از جدی ترین رخدادهایی که مورد سوال و شبهه افکنی رسانه های بیگانه واقع گردیده اغتشاشات سوریه است:

1-      در این جا لازم می دانم چند شباهت جدی اغتشاشات سوریه و اغتشاشات تهران پس از انتخابات را عرض کنم:

الف) تحریک ماهواره ها و شبکه های امریکایی انگلیسی سعودی از جمله العربیه (که مطالب امثال علی افشاری دانشجوی اصلاح طلب فراری به ایالت متحده را منتشر می نماید.) برای هنجار شکنی بیشتر توسط اغتشاش گران. سوال اصلی این جاست که چرا این رسانه ها با سابقه ای مشخص دراین دو اتفاق،حاکمیت این دو کشور راهدف گرفته اند اما در بحرین،یمن،لیبی، تونس و مصر حامی حکام ظالم ودیکتاتور عربی بوده اند؟

ب) درتجمعات این دو قشر (اغتشاش گران سوریه و سبزی های ایران) عمدتا پرچم کشورشان دیده نمی شود در صورتی که در بحرین، مصر و ... معترضین که کاملا مردمی هستند ادعایشان این است که کشور را از دست ظالمان خارج کنند و نشانه شان هم پرچم کشورشان است.

ج) در اغتشاشات در تهران در سال 88 و در آشوب های سوریه غالبا شعارهایی که مطلوب رژیم منحوس صهیونیستی و غرب است، سر داده می شود. در تهران غالب این شعارها اصول نظام و اسلام را هدف گرفته بود و در سوریه هم شعارهایی از جمله «لا حزب الله لا ایران» که شعارهایی ساختگی می باشد شنیده می شد.

د) تحریک به گرفتن فیلم وعکس جهت تهیه خوراک رسانه ای غربی ها و دروغ پردازی آنها.

ه)  طرح آزادی زندانیان سیاسی که در میان اغتشاش گران حضور داشته اند، به عنوان حداقل مطالبات این جماعت.

و) دروغگو خطاب کردن دولت و القای اینکه دولت به مردم دروغ می گوید و برهم زدن آرامش روانی مردم.

ز) مانور سنگین تبلیغاتی غرب بر اشتباهات عناصر خودسر. (واقعه درعا در سوریه و کهریزک در تهران)

2-        البته باید متذکر شد که بنا بر شاخصه های دینی ما  «مردمسالاری دینی»  یکی از اصول غیر قابل انکار است و قطعا حکومتی که نقش مردم را برنمی تابد مورد نقد شدید واقع می شود. از این رو حکومت سوریه که 50 سال در حالت فوق العاده (حکومت نظامی) بوده در اصل، حکومت اسلامی محسوب نمی گردد و به نظر می رسد دولت سوریه برای مقابله با توطئه آمریکایی – صهیونیستی موجود بایستی اصل «مردمسالاری دینی» را ساری و جاری نماید.

3-      در معادلات و تعاملات بین الملل از جمله اساسی ترین نکات مورد بحث میان کشورها منفعت مشترک و چه بسا آرمان مشترک می باشد. در روابط بین ایران و سوریه آرمان "استکبار ستیزی" و همسنگری در جبهه ضد صهیونیستی نکته ای است که موجب نزدیکی روابط دو کشور شده است که در این بین می توان به تصرف جلگه جولان (جنوب غرب سوریه) توسط رژیم غاصب اسرائیل اشاره نمود. از همین رو بدیهی است که امریکایی ها و اسرائیل  که طبق اعلام رسانه های خودشان سه چهره محبوب منطقه محمود احمدی نژاد، سیدحسن نصرالله و بشار اسد می باشند برای شکست آنان از هیچ تلاشی فرو گذار نخواهد بود.

4-      نکته آخر: قطعا توطئه آمریکا، انگلیس، اسرائیل و سعودی ها در سوریه مستلزم وجود شخصی ساده لوح و مغرض همچون «میرحسین موسوی» در سوریه است، و به راستی میرحسین موسوی سوریه کیست؟

http://tafahos63.blogfa.com

http://mofidnews.com/index.php?page=desc.php&id=332&tab=weblog