نسخه چاپی

سایت تحلیلی و اطلاع رسانی مفید نیوز
ماموريت سفارتخانه هاي آمريكا براي ارتباط با هنرمندان جهان


تاریخ: ۲۶ دي ۱۳۸۹

به گزارش خبرنگار ديپلماسي عمومي خبرگزاري فارس، بنياد "هنر و حفاظت در سفارتخانه‌ها " توسط همسران سفراي سابق آمريكا در سال 1986به منظور ارتقاء وجهه آمريكا در خارج از كشور و از طريق ارائه هنرهاي آمريكايي تاسيس شد. اين بنياد با وزارت امور خارجه آمريكا براي ارائه هنرهاي آمريكايي در سفارتخانه‌هاي اين كشور در سراسر جهان ايجاد شد.
بنياد هنر و حفاظت در سفارتخانه‌ها آثار بيش از 145 هنرمند برجسته آمريكايي را در بيش از 70 كشور جهان ارائه كرده است. دفتر مركزي اين بنياد در واشنگتن است.

* پروژه‌هاي بنياد هنر و حفاظت در سفارتخانه‌ها

بنياد با درك اهميت حضور آمريكا در خارج از كشور سعي بر افزايش نقش پوياي هنر براي ارتقاء فرهنگ آمريكا در خارج از كشور دارد. اين سازمان با همكاري با هنرمندان آمريكايي، درك ميان‌فرهنگي در جامعه ديپلماسي و فضاي بين‌المللي را تشويق مي‌كند و از دو طريق اين ماموريت را به انجام مي‌رساند:

فعاليت‌هايي در محل سفارت
بنياد "هنر و حفاظت در سفارتخانه‌ها " در تصميم گيري‌هاي خود از هيئتي مشاور متشكل از متخصصين برجسته هنر كمك مي‌گيرد كه رياست آن را "رابرت استور "، مدير مدرسه هنر دانشگاه ييل بر عهده دارد.
هنگامي كه يك هنرمند انتخاب شده و موافقت خود را براي خلق يك اثر هنري ابراز مي‌كند، مهندسان معمار سفارتخانه‌ها، وزارت امور خارجه، بنياد هنر و حفاظت در سفارتخانه‌ها و اين هنرمند با يكديگر همكاري مي‌كنند تا اطمينان حاصل كنند كه اثر هنري به خوبي با ساختمان و محوطه آن درهم مي‌آميزد.
هنرمندان همگي آثار خود را به سفارتخانه‌ها اهدا مي‌كنند و اين بنياد، هزينه ساخت و نصب آنها را تامين مي‌كند.

هر سال يك هنرمند آمريكايي آثار خود را براي نمايش در سفارتخانه‌هاي آمريكا ارائه مي‌دهد. اين برنامه كه قديمي‌ترين برنامه اين بنياد است، به ياد مدير موسس آن نام‌گذاري شده است. اين برنامه در سال 1989 هنگامي آغاز شد كه "فرانك استلا "، اثر خود را با نام "سمفوني " در مقياس بزرگي كه قابل ارسال به همه سفارتخانه‌هاي آمريكا بود، به اين بنياد اهدا كرد.

* ديپلماسي از طريق هنر

بنياد هنر و حفاظت در سفارتخانه‌ها در آوريل سال 2008 جايزه لئونور و والتر آننبرگ را براي "ديپلماسي از راه هنر " پايه‌گذاري كرد تا از هنرمندان برجسته آمريكايي كه دستاوردهاي چشم‌گيري در افزايش آگاهي جهاني از آمريكا داشته‌اند، قدرداني كند. دريافت‌كنندگان اين جايزه بايد فعاليت طولاني‌مدت و ابتكارآفريني چشم‌گيري در تبادل ايده و خلاقيتي كه نشان‌دهنده فرهنگ غني آمريكايي است، از خود به نمايش بگذارند. "استيون براير " قاضي دادگاه عالي آمريكا اولين كسي بود كه اين جايزه را دريافت كرد.

http://mofidnews.com/index.php?page=desc.php&id=2773&tab=rooz