نسخه چاپی

سایت تحلیلی و اطلاع رسانی مفید نیوز
بازتاب اعدام جاسوس موساد در رسانه هاي انگليس


تاریخ: ۸ دي ۱۳۸۹

به گزارش فارس، يك عضو گروهك منافقين و يك جاسوس سرويس جاسوسي رژيم صهيونيستي، سحرگاه ديروز (دوشنبه) در زندان اوين به اتهام محاربه به دار مجازات آويخته شدند.
بر اساس گزارش پايگاه اطلاع رساني دادستاني تهران، محكوم عليه اعدامي ديگر «علي اكبر سيادت» نام داشت كه از سال 1383 با سرويس اطلاعاتي رژيم صهيونيستي ارتباط برقرار كرده بود.

سيادت حاضر شده بود در مقابل دريافت شصت هزار دلار، اطلاعات طبقه بندي شده كشور را به رژيم صهيونيستي منتقل كند. محكوم عليه در مهرماه سال 1387، زماني كه قصد داشت به همراه همسرش از كشور فرار كند، دستگير و مشخص مي‌شود كه وي از طريق تلفن اعتباري با سرويس اطلاعاتي اسرائيل تماس مستمر دارد.

مطبوعات انگليس در اين زمينه واكنش نشان داده و اقدام به انتشار خبر اعدام اين جاسوس موساد كردند.

*روزنامه ديلي‌تلگراف در خبري با عنوان "ايران مردي را كه اسرار نظامي به اسرائيل مي‌فروخت را اعدام كرد " نوشت: ايران در روز سه شنبه مردي را به اتهام فروش اسرار نظامي به اسرائيل اعدام كرد.
اين روزنامه انگليسي سپس با ژستي حقوق بشري ادامه داد كه اعدام فوق به علاوه اعدام دو منافق، شمار اعدامي‌هاي سال 2010 ايران را به عدد 171 رساند.

*روزنامه اينديپندنت انگليس نيز در صفحه اصلي خود نوشت: "ايران فردي را كه اسرار نظامي به اسرائيل مي‌داد، اعدام كرد ".
اين نشريه انگليسي در گزارش خود اعلام كرد كه علي اكبر سيادت دومين جاسوس پس از علي اشتري است كه در سال 2008 به جرم جاسوسي براي اسرائيل در ايران اعدام شد.

*روزنامه گاردين در گزارشي با عنوان "مردي كه اطلاعات طبقه بندي شده در اختيار اسرائيل قرار داده بود در ايران اعدام شد " به بازتاب اعدام اين جاسوس رژيم صهيونيستي پرداخت.
گاردين در گزارش خود با ارائه اطلاعات درباره علي اكبر سيادتي و فروش اسرار نظامي ايران توسط وي در ادامه سعي كرد به نوعي جاسوسي سيا را توجيه كند و در پاراگراف بعدي نوشت: ايران در دهه گذشته توليد تجهيزات نظامي ساخت داخل را افزايش داده است.


سيادت در بازجويي‌هايي، به ارائه اطلاعات به افسر اطلاعاتي رژيم صهيونيستي اقرار مي‌كند. موضوع اين اطلاعات، رژه‌هاي نظامي روز ارتش، مانورها، تعداد پايگاه‌ها، و . . . بوده است. وي ارتباط خود را با رابط اسرائيلي پذيرفته و اظهار داشته كه ملاقات‌هاي خود با عناصر سرويس اطلاعاتي را در كشورهاي تركيه، تايلند و هلند و در اماكن عمومي مانند هتل‌ها انجام مي‌داده است.

وي در يكي از سفرها، يك عدد ساك مسافرتي پايه‌دار كه قابليت جاسازي اسناد و مدارك را داشته، تحويل مي‌گيرد و حين دستگيري، بيست و نه صفحه اطلاعات جاسازي شده كه براي سفر خود در 22 آذر 87 جاسازي كرده بود، كشف مي‌شود.

http://mofidnews.com/index.php?page=desc.php&id=2482&tab=rooz