آرشیو نسخه های rss پیوندها تماس با ما درباره ما
مفیدنیوز
اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلا                                                                           
صفحه اصلی | سیاسی | اجتماعی | فضای مجازی | اقتصادی | فرهنگ و هنر | معارف اسلامی | حماسه و مقاوت | ورزشی | بین الملل | علم و فناوری | تاریخ شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ rss
نسخه چاپی ارسال
دفتر مقام معظم رهبری
پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله نوری همدانی
پایگاه اطلاع رسانی آثار حضرت آیت الله مصباح یزدی
سایت اینترنتی حجه الاسلام والمسلمین جاودان
استاد قاسمیان
حجت الاسلام آقاتهرانی
پاتوق كتاب
شناخت رهبری
عصر شیعه
پایگاه وبلاگ نویسان ارزشی
صدای شیعه
عمارنامه
شبکه خبری قم

بهترین شربت‌ها برای روزه‌داری از نظر طب سنتی




تاریخ: ۱۲ تير ۱۳۹۴

متخصص طب سنتی برخی دم‌نوش‌ها و شربت‌های مناسب حال روزه‌داران را معرفی کرد و گفت: آب انواع میوه‌ها مانند انار، سیب، به و گلابی برای کاهش عطش در ماه رمضان توصیه می‌شوند.


مریم مقیمی گفت: بهترین شربت‌ها برای رفع تشنگی در ماه رمضان ماءالشعیر، شربت لیمو، شربت نارنج یا بالنگ و شربت سکنجبین است.


وی ادامه داد: همچنین آب انواع میوه‌ها مانند انار، سیب، به و گلابی علاوه بر تقویت معده برای رفع تشنگی توصیه می‌شوند.


این متخصص طب سنتی گفت: دم‌نوش‌های گیاهی نیز از دیدگاه طب سنتی برای ایام روزه‌داری مفید هستند و بیشتر از نوشیدنی‌های گازدار و قندی توصیه می‌شوند.


مقیمی افزود: به عنوان مثال دم‌نوش شیر بادام برای روزه‌داران مناسب است و می‌توان بادام را با عسل و آب سرد مخلوط و مصرف کرد.


وی ادامه داد: شیر خرما نیز نوشیدنی مناسب دیگری برای رفع عطش است که بادام به همراه عسل و خرما و شیر می‌تواند معجونی برای رفع خستگی و عطش باشد.


این متخصص طب سنتی گفت: خوردن شیر با مغز بادام خام، مغز گردو، مغز پسته خام، کنجد و پودر نارگیل نیز نوشیدنی مناسب دیگری برای این ایام است.


وی تصریح کرد: شربت زرشک، خاکشیر و لیمو برای رفع عطش روزه‌داران توصیه می‌شود.


دکتر لادن گیاهی نیز یک نوشیدنی مناسب برای این روزها را معرفی می کند؛ ماءالشعیر طبی نیز نسخه‌ای در طب سنتی است که گفته می‌شود بهتر از هر نوشیدنی دیگری می‌تواند در برابر استرس گرمائی و تشنگی و تحلیل رطوبت، فرد را محافظت کند.
روش تهیه‌ی آن بدین ترتیب است: ۵۰ گرم جوی پوست‌کنده‌ی سالم (نه پرک و نه نیمکوب) با چهار لیوان آب (یک لیتر) با حرارت ملایم به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه آهسته جوشانده شود تا وقتی‌که جوها به حالت شکفته و کاملاً پخته برسند.

سپس تا قبل از سرد شدن آن را صاف کرده و در جای خنک قرار دهید. این نوشیدنی حداکثر دو روز در یخچال قابل نگه‌داری است.

می‌توان در هر لیوان از این نوشیدنی یک قاشق مرباخوری عسل اضافه نمود.

لازم به ذکر است که ماءالشعیر طبی نباید غلیظ و ژله‌ای شود در غیر این صورت تأثیر آن معکوس خواهد شد.

 

فرآوری: مریم مرادیان نیری

بخش تغذیه و آشپزی تبیان



نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

کانال تلگرام مفیدنیوز
کلیه حقوق محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع ميباشد.